|
||
|
||
Recept Knoflookrondjes(± 16 stuks)Ingrediėnten:2 plakjes bladerdeeg1 dikke teen knoflook2 el olie3 dikke garnalen2 el peterselie1 el bieslookpeper en zout
© Janneke's Receptenpagina / Knoflookrondjes recept
Bereiding:Doe de olie in een pannetje en voeg heel fijn gesnipperde knoflook, de kleingesneden garnalen, peterselie, bieslook, zout en peper toe. Bak het mengsel ongeveer een minuut en laat het dan afkoelen.Verwarm de oven voor op 225°C (hetelucht 200°C). Laat de plakken bladerdeeg ontdooien en verdeel het knoflookmengsel over de beide plakken. Laat aan 1 kant een rand van 2 cm vrij. Druk het mengsel voorzichtig aan.Rol de plakken losjes op in de richting van de vrije rand. Besmeer de buitenkant met iets van de achtergebleven olie in de pan. Snij de rolletjes in 8 stukjes en leg de rondjes op een ingevette en daarna met bloem bestoven bakplaat .Bak de rondjes 10 minuten en draai de oven terug naar 200°C (hetelucht 175°C). Bak ze op deze temperatuur nog 10 minuten .
|
||
Klik hier voor alle andere recepten: Bladerdeeg, Koude Hapjes
-
Opmerkingen - Privacy/Disclaimer
© Janneke's Receptenpagina 2003-2017 ( Bij publicatie elders is bronvermelding wettelijk verplicht)
|