Recept Groenten met dipsaus

(8 porties) 


Ingrediėnten:

1 kop bloemkoolroosjes

1 kop kleine worteltjes

1 kop radijsjes

1 kop sperziebonen, gebroken

1 kop champignons

1 kop komkommerstaafjes

2 el cottage cheese

1 el mierikswortel

1 el mayonaise

1/2 liter zure room

1 tl kruidenzout

1 tl fijngehakte bieslook

1 1/2 tl dragon

 

 

/ Groenten met dipsaus recept - recept Atkins dieet

 

 

Bereiding:

Snij de rauwe groenten in stukken van ± 3 cm, wikkel ze in aluminiumfolie en leg ze in de koelkast tot je ze serveert. Meng cottage cheese, mierikswortel, mayonaise, zure room, kruidenzout, bieslook en dragon. Laat deze saus tenminste 2 uur in de koelkast staan. Doe de saus voor het opdienen in een kom, zet de kom in het midden van een grote platte schaal en schik de groenten eromheen.