|
||
|
||
Recept Eieren benedict(1 portie)Ingrediënten:2 plakken ham 1 el boter 2 eieren snufje zout 1 tl azijn 1 el warme Hollandse saus
© Janneke's Receptenpagina / Eieren benedict recept - recept Atkins dieet
Bereiding:Snij het broodje in de lengte doormidden. Verwarm de ham in de boter, 2 minuten aan iedere kant en leg de ham op het broodje. Pocheer de eieren als volgt: vul een klein steelpannetje 1/2 met water, voeg een snufje zout en 1 tl azijn toe. Breng het water aan de kook, verminder de warmte zodat het water tegen de kook aanblijft. Breek een ei in een kommetje en laat het heel voorzichtig in het water glijden. Doe hetzelfde met het andere ei. Duw tijdens het koken de eieren voorzichtig onder water. Haal de eieren met een schuimspaan uit het water als de eiwitten stevig zijn. Leg ze op het broodje en bedek ze met warme Hollandse saus. Dien direct op.
|
||
Niet het recept wat je zoekt? Meer recepten in de index: Dr. Atkins
-
Opmerkingen - Privacy/Disclaimer
© Janneke's Receptenpagina 2003-2017 ( Bij publicatie elders is bronvermelding wettelijk verplicht)
|