|
|
|
|
||
Recept ZalmrolletjesIngrediënten:200 gr gerookte zalm(zo groot mogelijke plakken)200 gr roomkaas (bv monchou)1 el oregano1 el peterselie1 tl paprikapoeder1 tl knoflookpoeder
aluminiumfolie
© Janneke's Receptenpagina / Zalmrolletjes recept
Bereiding:Laat de mon-chou zacht worden en meng deze goed met de oregano, knoflookpoeder, peterselie en paprikapoeder (mengsel hoeft geen zout bij).Leg 2 stukken folie op een werkvlak.Spreid op beide, naast elkaar, de zalm op uit in een rechthoek van ongeveer 15 cm breed en 25 à 30 cm lang.Verdeel het mon-chou mengsel over beide zalmrechthoeken .Rol met behulp van de folie de zalm in de lengte op en draai de uiteinden van de folie dicht . Leg de rol minimaal een uur in de diepvries om op te stijven.(Bewaar tot 2 maand in de diepvries, dan voor het snijden 1/2 uur ontdooien).Snij de rol in plakjes van ongeveer 1 cm en laat ze op kamertemperatuur komen.
|
||
Klik hier voor alle andere recepten: Vis, Koude Borrelhapjes, Voorgerechten, Invriezen
-
Opmerkingen - Privacy/Disclaimer
© Janneke's Receptenpagina 2003-2017 ( Bij publicatie elders is bronvermelding wettelijk verplicht)
|