|
|
|
|
||
Recept ZalmcocktailIngrediënten:1 blikje zalm (200-250 gr)8 el cocktailsaus1 tl dille1 el lekvocht van de zalm1/2 doosje champignonsenkele blaadjes sla
stokbroodkruidenboter
© Janneke's Receptenpagina / Zalmcocktail recept - Zalm recepten, visgerechten
Bereiding:Laat de zalm uitlekken, bewaar 1 el van het vocht. Verwijder graten en velletjes.Snij de champignons in chipsdunne plakjes en leg ze 1 minuut in kokend water met wat zout. Laat de champignons uitlekken. Meng ze luchtig met de zalm.Vermeng de cocktailsaus met de fijngesneden dille en het lekvocht.Leg de blaadjes sla in 4 wijde glazen, hierop het zalmmengsel en giet het cocktailsausje erover.Zet de glazen minimaal 15 minuten apart om de smaken in te laten trekken.Serveer met stokbrood en kruidenboter.
|
||
Klik hier voor alle andere recepten: Vis, Voorgerechten, Paasmenu
-
Opmerkingen - Privacy/Disclaimer
© Janneke's Receptenpagina 2003-2017 ( Bij publicatie elders is bronvermelding wettelijk verplicht)
|