|
|
|
|
||
Recept TonijnburgerIngrediënten:1 blik (185 gr) tonijn1 ei6 plak oud witbrood2 el ui1 el selderie1 el peterselie1/2 tl basilicummespuntje citroenschilpeper en zout2 el boter of margarine4 broodjesmayonaise4 schijven tomaat
© Janneke's Receptenpagina / Tonijnburger recept - Visgerechten
Bereiding:Verdeel de uitgelekte tonijn (lekvocht opvangen) met de vork in losse stukken. Meng er het losgeklopte ei door, de blokjes (ontkorst) brood, geraspte ui, kleingesneden selderie, kleingesneden peterselie, basilicum, geraspte citroenschil, peper en zout. Prak alles goed door elkaar totdat het één geheel wordt. (Voeg, als het mengsel te droog is, een beetje van het uitgelekte tonijnvocht toe.)Vorm er 4 platte ballen van en bak ze in de boter of margarine aan weerszijden bruin. Snij de broodjes doormidden en grill ze goudbruin. Bestrijk ze met mayonaise, leg er de tonijnburgers tussen met daarop de schijven tomaat.
|
||
Klik hier voor alle andere recepten: Vis
-
Opmerkingen - Privacy/Disclaimer
© Janneke's Receptenpagina 2003-2017 ( Bij publicatie elders is bronvermelding wettelijk verplicht)
|