|
|
|
|
||
Recept Gemarineerde haringIngrediënten:4 gefileerde nieuwe haringenmelk2 dl azijn1 laurierblaadje1 ui2 kruidnagels6 peperkorrels1 tl dilleextra:pot met schroefdeksel (± 0,5 liter)
© Janneke's Receptenpagina / Gemarineerde haring recept - vis
Voorbereiding:Leg de haringen een 3 keer een paar uur/nacht in steeds een nieuw een mengsel van melk en water.Bereiding:Breng de azijn aan de kook, voeg de laurier, kruidnagels en peperkorrels toe en laat het mengsel enkele minuten koken. De pan van het vuur halen, dille toevoegen en af laten koelen.Leg de haringen in de pot en giet het azijnmengsel erover.Minimaal 2 dagen in de koelkast laten staan.
|
||
Klik hier voor alle andere recepten: Vis
-
Opmerkingen - Privacy/Disclaimer
© Janneke's Receptenpagina 2003-2017 ( Bij publicatie elders is bronvermelding wettelijk verplicht)
|