Recept Garnalenspiesjes
(15-20 stuks)
± 300 gr (diepvries) gepelde reuze garnalen
1/2 tl viskruiden
1 blikje ananasschijven
1/4 rode paprika
1/2 doosje champignons
15-20 satéprikkers
© Janneke's Receptenpagina / Garnalenspiesjes recept - recept garnalen, vis, barbecue/grill
Voorbereiding:
(Laat de garnalen ontdooien.) Bestrooi de garnalen met de
viskruiden, goed doormengen en de kruiden minimaal 2 uur laten intrekken
Snij de uiteinden van de champignons, de paprika in stukjes en laat beiden op
een zacht vuurtje 10 minuten stoven. Voeg als laatste ietsje zout toe.
Bereiding:
Week de satéprikkers minimaal 30 minuten in water.
Snij de ananasringen in stukjes van 2 cm. Rijg de ananas, champignons,
paprika en 2 garnalen om en om aan de prikkers
.
Bak de spiezen 2-3 minuten aan beide kanten op de barbecue of onder de grill.
|