|
||
|
||
Recept MagdalenakoekjesIngrediėnten:250 gr bloem150 gr boter of margarine100 gr suiker80 gr gemalen witte amandelen
marmeladepoedersuiker
extra: oven
© Janneke's Receptenpagina / Magdalenakoekjes recept - Recepten voor koekjes bakken
Voorbereiding:Kneed van bloem, boter, suiker en amandelen een soepel deeg en leg het 30 minuten in de koelkast.Bereiding:Rol het deeg op een met bloem bestoven plank uit tot een dikte van 1/2 cm en steek er met een glas rondjes uit. Steek uit de helft van de koekjes het middendeel met een appelboor, zodat kransjes ontstaan.Verwarm de oven voor op 200°C (hetelucht 180°C).Leg de koekjes op een ingevet bakblik en bak ze 10-15 minuten in het midden van de oven. Laat ze op een rooster afkoelen en bestrijk de 'hele' koekjes dik met marmelade. Zet de kransjes erop en strooi er poedersuiker over.
|
||
Niet het recept wat je zoekt? Meer recepten in de index: Taart en koek, Cake en appeltaart, Koekjes en gebak
-
Opmerkingen - Privacy/Disclaimer
© Janneke's Receptenpagina 2003-2017 ( Bij publicatie elders is bronvermelding wettelijk verplicht)
|