|
||
|
||
Recept Chocolade krakelingenIngrediėnten:250 gr bloem180 gr boter of margarine150 gr suiker1 eigeraspte schil van 1/2 citroen30 gr gemalen witte amandelen1/2 el rum2 el cacao250 gr poedersuiker2 tl cacao4-5 el rumextra: oven
© Janneke's Receptenpagina / Chocoladekrakelingen recept - Recepten voor koekjes bakken
Voorbereiding:Doe de bloem in een diepe kom en voeg gesneden boter, suiker, ei, citroenrasp, amandelen, rum en cacao toe. Kneed er een soepel deeg van.Leg het 1 uur in de koelkast om op te stijven.Bereiding:Warm de oven voor op 175°C (hetelucht 160°C).Maak van het deeg rolletjes van 1/2 cm doorsnee en 12 tot 15 cm lang.Vet een bakblik in en leg de rollen er in de vorm van een krakeling op.Druk de punten voorzichtig aan. Bak ze 10-12 minuten in het midden van de oven en laat ze op een rooster afkoelen.Maak een glazuur van poedersuiker, rum en cacao en strijk het over de koekjes.
|
||
Niet het recept wat je zoekt? Meer recepten in de index: Taart en koek, Cake en appeltaart, Koekjes en gebak
-
Opmerkingen - Privacy/Disclaimer
© Janneke's Receptenpagina 2003-2017 ( Bij publicatie elders is bronvermelding wettelijk verplicht)
|