|
||
|
||
Recept Choco-pindakoekjesIngrediėnten:125 gr boter1/2 kop suiker1/4 kop bruine basterdsuiker1 ei1 kop zelfrijzend bakmeel75 gr bloem3/4 kop ongezouten geroosterde pinda's3/4 kop stukjes pure chocoladeextra: ovenConversiepagina kop naar gram
© Janneke's Receptenpagina / Choco-pindakoekjes recept - Recepten voor koekjes bakken
Bereiding:Verwarm de oven voor op 180°C (hetelucht 160°C). 2 bakplaten van 32 x 28 cm met bakpapier bekleden. Boter en suiker tot een luchtige massa kloppen. Ei erdoor kloppen.Het mengsel in een grote kom doen. Gezeefd bakmeel, bloem, pinda's en chocolade toevoegen. Met een grote metalen lepel de ingrediėnten door elkaar roeren. Mengsel lichtjes tot een soepel deeg kneden. Van telkens 1 afgestreken el deeg balletjes vormen. Op de bakplaat leggen, met voldoende tussenruimte. Balletjes met de vingers enigszins platdrukken. Koekjes in 15-20 minuten goudbruin bakken en dan uit de oven halen. 5 minuten laten staan en dan op een rooster volledig laten afkoelen.
|
||
Niet het recept wat je zoekt? Meer recepten in de index: Taart en koek, Cake en appeltaart, Koekjes en gebak
-
Opmerkingen - Privacy/Disclaimer
© Janneke's Receptenpagina 2003-2017 ( Bij publicatie elders is bronvermelding wettelijk verplicht)
|