Recept Biscuitdeeg

(bakkerij taart recept 1)


Ingrediënten:

4 eieren

160 gr suiker

2 gr zout

120 gr bloem

40 gr maïzena

extra:

mixer

oven

taartvorm Ø 22 cm

 

 

 

/ Biscuitdeeg recept - Recepten voor taarten, gebak en koek

 

 

Bereiding:

Bekleed de bodem van de taartvorm met bakpapier en verwarm de oven voor op 200°C (hetelucht 180°C).

Met de mixer de eieren met de suiker kloppen tot het mengsel als een breed lint van de klopper loopt. Zout met bloem en maïzena zeven en luchtig door het eimengsel scheppen met een lepel (beslist niet met de mixer !).

Bak de taart ongeveer 25 minuten in het midden van de oven.

Af laten koelen en overdwars doormidden snijden (Dit gaat gemakkelijk als je een draad om de taart legt en daarna kruislings aantrekt).

Vulling (bijvoorbeeld mokkacrème, jam of slagroom) en topping (mokka, jam met fruitgelei, slagroom) aanbrengen.