|
|
|
|
||
Recept TomatensoepIngrediënten:1 liter water2 bouillonblokjes kruiden1 blikje tomatenpuree1 ui250 gram gehakt1 plak witbrood4 el melk1 blik gepelde tomaten1 el peterselie(2 bosuitjes)
© Janneke's Receptenpagina/Tomatensoep recept - recept voor soep
Bereiding:Breng het water aan de kook, voeg de kruidenbouillontabletten, de tomatenpuree en de gesnipperde ui toe en laat zachtjes 10 minuten koken.Ontkorst intussen het plak brood en week het met de melk. Meng het gehakt goed door het broodmengsel en draai er balletjes van.Voeg de tomaten (ietsje fijngemaakt) en het sap aan de bouillon toe. Laat nog 5 minuten koken.Haal de pan van het vuur en voeg de gehaktballetjes en peterselie toe en laat 5 minuten staan tot de balletjes beginnen te drijven. Dien dan de tomatensoep op.Snij eventueel de bosuitjes in dunne ringetjes en strooi wat over de tomatensoep.
|
||
Klik hier voor alle andere recepten: Soepen, Groenten
-
Opmerkingen - Privacy/Disclaimer
© Janneke's Receptenpagina 2003-2017 ( Bij publicatie elders is bronvermelding wettelijk verplicht)
|