|
|
|
|
||
Recept GoulashsoepIngrediënten:400 gr doorregen lappen50 gr boter2 el bloem2 grote uien1 klein blikje tomatenpuree2 teentjes knoflook1 tl kummelzaadjes1 el paprikapoeder1/2 tl kruidnagelpoeder3 rode paprika's4 grote aardappelszout
© Janneke's Receptenpagina/Goulashsoep recept - recept voor soep, eenpansgerechten
Bereiding:Snij het vlees in kleine stukjes. Verhit de boter in een grote (soep)pan en bak de stukjes vlees goudbruin. Strooi de bloem over het vlees en bak al roerend nog enkele minuten. Voeg de gesnipperde uien toe en zet het vuur lager.Als de uien goudgeel zijn, tomatenpuree, geperste knoflook, kummelzaadjes, paprikapoeder, kruidnagelpoeder en in repen gesneden paprika's toevoegen.2 Liter heet water er bij gieten en de goulashsoep aan de kook brengen. 2-3 uur laten trekken op laag vuur.De in blokjes gesneden aardappel en naar smaak zout toevoegen.De goulashsoep is klaar als de aardappelblokjes gaar zijn.
|
||
Klik hier voor alle andere recepten: Soepen, Eenpansgerechten, Buitenland
-
Opmerkingen - Privacy/Disclaimer
© Janneke's Receptenpagina 2003-2017 ( Bij publicatie elders is bronvermelding wettelijk verplicht)
|