|
|
|
|
||
Rum-rozijnentruffels(± 40 stuks)Ingrediėnten:60 gr rozijnen60 ml bruine rum200 gr chocoladebiscuits60 gr bruine suiker1 tl kaneel50 gr (pecan)noten60 ml room250 gr pure chocolade90 gr suikerstroop
125 gr (pecan)noten extra
© Janneke's Receptenpagina / Rum-rozijnentruffels recept - recept snoep en bonbons
Voorbereiding:Laat de fijngesneden rozijnen 1 uur wellen in de rum.Meng verkruimelde biscuits, suiker, kaneel en fijngemalen noten in een grote kom.Roer room, chocolade en stroop in een pan op laag vuur tot alles is gesmolten.Giet het over het biscuitmengsel, voeg rozijnen met rum toe en roer het geheel tot een samenhangend geheel. Laat het mengsel in de koelkast hard worden.Bereiding:Vorm van steeds 1 eetlepel mengsel balletjes en rol ze door de gemalen noten. Laat ze in de koelkast hard worden.Serveer ze op kamertemperatuur.
|
||
Klik hier voor alle andere recepten: Snoep en bonbons
-
Opmerkingen - Privacy/Disclaimer
© Janneke's Receptenpagina 2003-2017 ( Bij publicatie elders is bronvermelding wettelijk verplicht)
|