|
|
|
|
||
Recept Kip/kerrie/ananassaladeIngrediënten:2 kipfilet0,5 l water1 blokje kippenbouillon1 klein blik ananas1 zure appel1 sinaasappelhet sap van 1 citroen200 gr belegen kaas50 gr rozijnen
1 potje zure roomzout1 el kerrie
© Janneke's Receptenpagina / Kip,kerrie,ananas salade recept - recept salade, fruit en kip
Bereiding:Kook de kipfilets gaar in 0,5 l water met het bouillontablet.Snij de ananas, appel en de sinaasappelpartjes in stukjes en doe ze in een schaal. Bedruppel ze met wat citroensap naar smaak.Snij de kaas en koude kipfilets in stukjes en meng ze samen met de gewelde rozijnen door het ananasmengsel.Maak een saus van zure room, zout en kerrie en schep de andere ingrediënten hier doorheen. Laat de smaken ongeveer een uurtje intrekken.Op kamertemperatuur serveren.
Lekker op stokbrood bij de barbecue of een borrel.
|
||
Klik hier voor alle andere recepten: Salade, Fruit, Kip
-
Opmerkingen - Privacy/Disclaimer
© Janneke's Receptenpagina 2003-2017 ( Bij publicatie elders is bronvermelding wettelijk verplicht)
|