|
|
|
|
||
Recept Gevulde champignonsIngrediënten:1 doosje (kastanje)champignonsklontje boter1 dikke ui2 knoflookteentjeszout5 plakken gerookte ham100 gr kaasiets bieslookextra: oven
© Janneke's Receptenpagina / Gevulde champignons met ham, kaas en ui recept - paddestoelenrecepten, voorgerechten
Bereiding:Breek de stelen uit de champignons en hak de helft van de stelen fijn.Smelt de boter in een koekenpan. Fruit de gesnipperde ui en geperste knoflook met iets zout. Voeg na enkele minuten de gehakte champignonsteeltjes toe.Doe het uimengsel in een schaaltje en bak de hamplakken aan beide kanten bruin. Versnipper de ham over de ui en rasp er daarna de kaas over. Goed vermengen.Vul de champignons met het mengsel en bak ze 15 minuten op een zacht vuur in een koekenpan met deksel. Strooi er de laatste minuut nog wat bieslook over.Serveer ze warm .
|
||
Klik hier voor alle andere recepten: Paddestoelen, Hapjes
-
Opmerkingen - Privacy/Disclaimer
© Janneke's Receptenpagina 2003-2017 ( Bij publicatie elders is bronvermelding wettelijk verplicht)
|