|
|
|
|
||
Recept Gevulde champignons 2(28 stuks)Ingrediėnten:28 grote champignons40 gr boter1 kleine ui200 gr hoh gehakt60 gr chorizo1 el tomatenpuree1 dl water2 el droge broodkruimels
1 el peterselieextra: oven
© Janneke's Receptenpagina / Gevulde champignons chorizo/gehakt recept - paddestoelenrecepten, voorgerechten
Bereiding:Breek de stelen uit de champignons. Hak ze fijn en houd ze apart. Smelt de boter in een koekenpan op laag vuur en bak de gesnipperde ui zacht. Zet het vuur hoog en bak het gehakt in 1 minuut rul mee. Voeg de steeltjes en fijngesneden chorizo toe en bak het mengsel in circa 1 minuut droog en bruin. Voeg tomatenpuree en 1 dl water toe. Breng alles aan de kook, zet het vuur laag en laat het mengsel 5 minuten sudderen tot het indikt. Roer de broodkruimels erdoor. Laat het mengsel in een kom afkoelen.Verwarm de oven voor op 200°C (hetelucht 180°C). Vet een bakplaat licht in. Verdeel het vleesmengsel over de champignons en strijk het glad.Zet de champignons op de bakplaat en bak ze 10 minuten bovenin de oven. Strooi de peterselie erover en serveer ze warm.
|
||
Klik hier voor alle andere recepten: Paddestoelen, Voorgerechten
-
Opmerkingen - Privacy/Disclaimer
© Janneke's Receptenpagina 2003-2017 ( Bij publicatie elders is bronvermelding wettelijk verplicht)
|