|
|
|
|
||
Recept Gevulde portobelloIngrediënten:4 reuzenchampignons(portobello's)50-100 gr gehakt1 sjalotje1/2 tl paprikapoeder1/2 tl knoflookpoeder1/2 tl peterselie2 el geraspte kaasklontje boter
© Janneke's Receptenpagina / Gevulde portobello recept - paddestoelenrecepten, voorgerechten
Bereiding:Veeg de champignons schoon.Breek de steel uit de hoed en snij de steeltjes in kleine stukjes.Snipper de ui en fruit deze samen met de champignonsteeltjes ietsje glazig.Af laten koelen en mengen met het gehakt, paprikapoeder, knoflookpoeder, 1,5 el geraspte kaas en de peterselie.Vul de hoedjes met dit mengsel en strooi er de rest van de kaas over.Smelt de boter in de koekenpan op een zacht vuurtje en leg de champignons in de pan met het deksel erop. Laat 15 minuten langzaam garen. Warm opdienen.
|
||
Klik hier voor alle andere recepten: Paddestoelen, Voorgerechten, Paasmenu
|