|
|
|
|
||
Recept Champignons met bosuitjesIngrediënten:2 cm gember500 gr kleine champignons1 bosje bosui60 ml (rijst)azijn60 ml Japanse sojasaus2 el sherryzout
© Janneke's Receptenpagina / Champignons met lente-ui recept - recept paddestoelen, Oriëntaals
Bereiding:Snij de geschilde gember in zeer dunne plakjes, sprenkel er wat koud water over om ze vochtig te houden en zet ze apart.Veeg de champignons schoon met vochtig keukenpapier en snij de houtige uiteinden van de steeltjes. Doe ze met de in dunne ringetjes gesneden bosuitjes in een kom.Roer azijn, sojasaus, sherry en zout naar smaak door elkaar. Giet dit over de champignons, roer goed door en laat 15 minuten trekken.Haal champignons en ui met een schuimspaan uit het vocht. Leg ze op een schaal en garneer ze met de plakjes gember.
|
||
Klik hier voor alle andere recepten: Paddestoelen, Oriëntaals
|