|
|
|
|
||
Recept Kipsaté met ananas en banaan(30-40 stuks)Ingrediënten:3 dubbele kipfilets1 blik ananas in schijven4 bijna rijpe bananenMarinade:ananassap (vh blik ananas)1 el ketjap3 el gemberstroop3 tl kerriezout naar smaak± 40 satéprikkers
© Janneke's Receptenpagina / Kipsate met ananas/banaan recept - Kiprecepten, barbequerecepten
Voorbereiding:Laat de ananas uitlekken en vang het sap op. Meng de ingrediënten van de marinade. Snij de kipfilet in blokjes van ongeveer 1 bij 2 cm. Doe de blokjes in de marinade en laat minimaal 2 uur staan.Bereiding:Week de satéprikkers minimaal een uur. Snij elke ananasschijf in 6en en de bananen in schijven van 1,5 cm. Rijg de kip afgewisseld met blokjes ananas en schijven banaan aan de prikkers of gebruik alleen banaan of ananas .Bak de saté 10 minuten op een hete gril of op de barbeue.Lekker met kerriesaus of kerrie-ananassaus.
|
||
Klik hier voor alle andere recepten: Kippenvlees, Barbecue
-
Opmerkingen - Privacy/Disclaimer
© Janneke's Receptenpagina 2003-2017 ( Bij publicatie elders is bronvermelding wettelijk verplicht)
|