|
||
|
||
Recept KruidenolieIngrediėnten:0,5 l plantaardige olie3 verse Spaanse pepers1 kaneelstokje2 tl zwarte peperkorrelsverse kruiden of specerijen naar keuze
© Janneke's Receptenpagina / Kruidenolie recept - inmaken limonade, jam, conserveren van fruit, dranken
Bereiding:Verwarm de olie tot ± 90°C in een grote pan met dikke bodem.Spaanse pepers, kaneelstokje en peperkorrels toevoegen.Pan van het vuur halen, afdekken en 2-3 dagen laten staan.Olie door een zeef in een gesteriliseerde fles gieten.Verse kruiden of specerijen toevoegen.Fles luchtdicht afsluiten en kruidenolie koel en donker bewaren.
|
||
Klik hier voor alle andere recepten: Inmaken
-
Opmerkingen - Privacy/Disclaimer
© Janneke's Receptenpagina 2003-2017 ( Bij publicatie elders is bronvermelding wettelijk verplicht)
|