|
||
|
||
Recept KipfiletschotelIngrediënten:1 kg kipfiletolijfolie1 courgette1 zakje Oosterse roerbakgroente1 teentje knoflook100 g sperziebonen1/2 rookworst2 goudrenetten1 el oregano1 el chilipoederkipkruiden1 pot zoetzure saus
© Janneke's Receptenpagina en de inzender
Bereiding:Snij de kipfilet in blokjes en strooi de kruiden over de kip. Laat het even intrekken. Bak ze in wat olijfolie gaar.Snij de courgette en de knoflook klein. Kook de boontjes even tot ze beetgaar zijn. Bak alle groente en de knoflook tot het beetgaar is. Snij ondertussen de rookworst klein. De appels schillen en in blokjes snijden.Doe de groente bij de kip en laat ca 10 minuten op een laag vuur staan.Doe kort voor het opdienen de rookworst en de stukjes appel door het kipmengsel.Serveer met gekookte aardappeltjes of rijst en frisse salade en komkommer.Maak er zoetzure saus bij voor de garnering.
Recept van Ineke Maasen
|
||
Klik hier voor alle andere recepten: Ingezonden
-
Opmerkingen - Privacy/Disclaimer
© Janneke's Receptenpagina 2003-2017 ( Bij publicatie elders is bronvermelding wettelijk verplicht)
|