|
||
|
||
Recept Grouster ovenskūtelIngrediėnten:Aardappelpuree (4 personen)1 groot blik perziken op sap50 gr boter100 gr gesneden mager ontbijtspek of bacon2-4 uien250 gr champignons400 gr gekruid gehaktpaneermeel, klontjes botervoor de saus:0,5 kopje tomatenketchup1 el suiker2 el citroensap2 el zoete sojasaus
© Janneke's Receptenpagina en de inzender
Bereiding:Maak de aardappelpuree. Laat de perziken uitlekken.Roer de ingrediėnten voor de saus door elkaar.Snipper de ui, was de champignons en snij ze in plakjes, snij het spek fijn.Warm de oven voor op 225°C (hetelucht 200°C) en beboter een ovenvaste schaal.Bak in de koekenpan achtereenvolgens: spek, ui en champignons en als laatste het gehakt. Voeg indien nodig wat boter toe. Doe alles weer bij elkaar en roer de saus er door.Vul de schaal met eerst het gehaktmengsel, daarop de stukken perzik. Dek het af met aardappelpuree, paneermeel en klontjes boter.Bak de schotel ongeveer 20 minuten als het nog warm is, anders 35-40 minuten.
Recept van Anne Marie Pijlman
|
||
Klik hier voor alle andere recepten: Ingezonden
-
Opmerkingen - Privacy/Disclaimer
© Janneke's Receptenpagina 2003-2017 ( Bij publicatie elders is bronvermelding wettelijk verplicht)
|