|
||
|
||
Recept Ui-kaasschotelIngrediënten:1 kg uienklontje boterzout, pepernootmuskaat50 gr boter50 gr bloem4 dl melkuiennat100 gr Parmezaanse kaas100 gr Goudse kaasroom
© Janneke's Receptenpagina / Uien kaasschotel recept - recept groente, ovenschotels, kaas
Bereiding:De kleingesneden uien in zo weinig mogelijk boter licht bakken. Met zout, peper en nootmuskaat op smaak maken. Uit laten lekken in een vergiet en het bakvocht opvangen.50 gr boter op zacht vuur zetten en laten smelten, de bloem erdoor roeren en een minuutje laten garen. De melk erbij en aan de kook brengen tot de saus bind. Het bakvocht bij de saus voegen. De geraspte Parmezaanse en de helft van de Goudse geraspte kaas door de saus roeren met een scheutje room.In een ovenvaste schotel de helft van de kaassaus doen, daarop de uien scheppen en afdekken met kaassaus. Tot slot met de resterende geraspte kaas bestrooien. Onder de grill of boven in een warme oven laten kleuren.(Ook lekker: 4 ons rul gebakken hoh gehakt als laagje ertussen)
|
||
Klik hier voor alle andere recepten: Groenten/ovenschotels, Kaas
-
Opmerkingen - Privacy/Disclaimer
© Janneke's Receptenpagina 2003-2017 ( Bij publicatie elders is bronvermelding wettelijk verplicht)
|