|
||
|
||
Recept SinaasappellikeurIngrediënten:1 kg sinaasappelen1 liter brandewijn7,5 dl suikersiroop
extra:2 liter inmaakpot3 flessen
© Janneke's Receptenpagina / Sinaasappellikeur recept - recept inmaken, dranken, limonade
Voorbereiding:De sinaasappels goed schoonboenen en met schil in 8 partjes snijden. De sinaasappelpartjes met de brandewijn in een inmaakpot doen en ongeveer 2 maand laten staan.Bereiding:De brandewijn met sinaasappelen door een doek zeven en uitpersen.De suikersiroop toevoegen en goed met de brandewijn vermengen. De likeur in flessen schenken.Na 1 maand klaar voor gebruik.1 jaar houdbaar.
|
||
Klik hier voor alle andere recepten: Dranken, Inmaken in alcohol
-
Opmerkingen - Privacy/Disclaimer
© Janneke's Receptenpagina 2003-2017 ( Bij publicatie elders is bronvermelding wettelijk verplicht)
|