|
||
|
||
Recept Gevulde tarwebolIngrediėnten:1 tarwebol300 gr belegen kaas1 rode paprikabieslook2 eierentabasco1 worcestersausextra:oven
© Janneke's Receptenpagina / Gevulde tarwebol recept - recept zelf brood bakken, belegd broodje
Bereiding:Snij een kapje van de tarwebol af en hol hem uit.Verkruimel de inhoud en vermeng die met de in blokjes gesneden kaas, de gesnipperde paprika, gehakte bieslook en losgeklopte eieren.Breng alles op smaak met een paar druppels tabasco en wat worcestersaus.Vul het brood hiermee, leg de kap er weer op en bak de tarwebol 25 minuten in de oven op 220°C (heteluchtoven 200°C), totdat de bol door en door warm is.Serveer onmiddellijk met een frisse gemengde sla of een lekkere soep.
|
||
Klik hier voor alle andere recepten: Brood
-
Opmerkingen - Privacy/Disclaimer
© Janneke's Receptenpagina 2003-2017 ( Bij publicatie elders is bronvermelding wettelijk verplicht)
|