|
||
|
||
Recept Gevulde eieren(20 stuks)Ingrediënten:10 eieren2 el mayonaise2 el kerrie1 tl ketjapzout
extra:spuitzak
© Janneke's Receptenpagina / Gevulde eieren recept - recept hapjes
Bereiding:Kook de eieren in 10 minuten hard. Laat ze afkoelen, pellen en in de lengte doormidden snijden. Wip het eigeel uit de helften in een bakje. Leg de lege eihelften op een schaal. Snij eventueel van de onderkant een dun plakje af zodat ze niet omvallen en bestrooi ze met wat zout.Pureer het eigeel en voeg de mayonaise, de ketjap, de kerrie en naar smaak zout toe.Vul de spuitzak met het eigeelmengsel en vul de eieren ermee (of gebruik 2 eierlepeltjes). Garneer met een beetje peterselie . Serveer op kamertemperatuur.Variaties: ipv de mayonaise, kerrie en ketjap:- Vermeng het eigeel met boursin of paturain- of met 2 el mayonaise en 100 gr filet americain- of 2 el mayonaise en enkele geprakte sardientjes
|
||
Klik hier voor alle andere recepten: Borrelhapjes
-
Opmerkingen - Privacy/Disclaimer
© Janneke's Receptenpagina 2003-2017 ( Bij publicatie elders is bronvermelding wettelijk verplicht)
|