|
||
|
||
Recept KaramelappelsIngrediënten:appelsbruine basterdsuikergesmolten boter
(gehakte noten)(melk)(kokos)
© Janneke's Receptenpagina / Karamelappels recept - recept barbeque/grill, fruitrecept
Bereiding:Steek een appel aan een (liefst lange) spies en leg hem op het rooster van de barbecue. Af en toe keren en zo lang roosteren tot de schil openbarst. De schil er aftrekken en de warme appel dopen in een kom met gesmolten boter en dan in de bruine suiker goed ronddraaien, zodat het appeltje helemaal bedekt is met de suiker. Nu de appel boven het barbecuevuur houden en langzaam ronddraaien, tot er een karamellaag ontstaat.Variatie 1: Zo gauw de suiker gesmolten is, het appeltje in gehakte noten dopen.Variatie 2: Na het pellen de appelen in gecondenseerde melk met suiker dopen en dan door gemalen kokos: nog even barbecuen.(Let op: even 'n beetje laten afkoelen, wordt heel heet.)
|
||
Klik hier voor alle andere recepten: Barbeque, Fruit
-
Opmerkingen - Privacy/Disclaimer
© Janneke's Receptenpagina 2003-2017 ( Bij publicatie elders is bronvermelding wettelijk verplicht)
|