|
||
|
||
Recept Champignons en rauwe ham(24 stuks)Ingrediënten:48 kastanjechampignonsboter1 dl port18 plakjes rauwe ham, parmaham of prosciutto24 satéprikkers
© Janneke's Receptenpagina / Champignons/prosciutto recept - recept barbeque/grill
Bereiding:Week de satéprikkers minimaal 30 minuten in water.Maak de champignons met een vochtige doek schoon en snij ze doormidden.Smelt de boter in een koekenpan en bak de champignons met wat zout al roerend 1 minuut. Voeg de port toe en verwarm alles al roerend tot de port is verdampt. Neem de pan van het vuur.Snij de plakjes ham elk in 4 stukjes. Rijg om en om 4 stukjes champignon en 3 opgerolde stukjes ham aan satéprikkers.Bak ze 10 minuten onder de hete gril of op de barbecue.
|
||
Klik hier voor alle andere recepten: Barbecue, Paddestoelen
-
Opmerkingen - Privacy/Disclaimer
© Janneke's Receptenpagina 2003-2017 ( Bij publicatie elders is bronvermelding wettelijk verplicht)
|