|
||
|
||
Recept Aardappel met Parmezaanse kaasIngrediėnten:750 gr rode aardappels30 gr boter2 el olijfolie1 teentje knoflook1 el verse oregano1 el verse rozemarijngedroogde chilipeper200 gr (verse) Parmezaanse kaas
© Janneke's Receptenpagina / Aardappel met Parmezaanse kaas recept - Aardappelrecepten
Bereiding:Verwarm de oven voor op 210°C (hetelucht 190°C). Snij de ongeschilde en schoongemaakte aardappelen in 6-8 partjes. Smelt de boter, neem de pan van het vuur en roer olie, geperste knoflook, fijngehakte oregano, fijngehakte rozemarijn, gedroogde chilipeper (naar smaak) en versgemalen zwarte peper door de boter. Schep de aardappelpartjes er goed door, zodat ze helemaal bedekt zijn met het mengsel.Leg de partjes in een enkele laag op een bakplaat en zet ze 30 minuten in de oven. Zet de partjes daarna op hun schil en bestrooi ze met de geraspte kaas. Bak ze nog eens 15 minuten in de oven en serveer ze warm.
|
||
Klik hier voor alle andere recepten: Aardappelen, Kaas, Paasmenu
-
Opmerkingen - Privacy/Disclaimer
© Janneke's Receptenpagina 2003-2017 ( Bij publicatie elders is bronvermelding wettelijk verplicht)
|