Recept Biefstuk met peultjes


Ingrediënten:

400 gr (lende)biefstuk

2 el soja of oestersaus

1/2 tl geraspte gember

 

2 el arachideolie

200 gr peultjes

2 tl maïzena

100 ml runderbouillon

1 el soja of oestersaus

1/4 tl sesamolie

 

 

 

/ Lendenbiefstuk met peultjes recept - Vleesrecepten, oriëntaals, rundvlees

 

 

Voorbereiding:

Leg het vlees voor het snijden minimaal 30 minuten in de diepvries en snij het daarna in reepjes. Leg het vlees op een schaal. Meng sojasaus en gember en bedek het vlees ermee.

Bereiding:

Verhit de olie in een wok of koekenpan met dikke bodem en draai de pan rond totdat de hele bodem bedekt is. Roerbak vlees en afgehaalde peultjes 2 minuten op hoog vuur totdat het vlees van kleur verandert. Meng maïzena met een beetje bouillon. Schenk die met de rest van de bouillon, extra sojasaus en sesamolie in de wok. Roer tot de saus kookt en indikt recept recept voor lendenbiefstuk . Serveer met gestoomde rijst.