Recept Perzik-amandel strudels

(24 stuks)


Ingrediėnten:

425 gr perziken

60 gr amandelsnippers

60 gr sultana's

(1 el bruine suiker)

12 vel filodeeg

100 gr boter

kaneel

extra:

2 12 gat's muffinvormen recept 12-gat muffinvorm

oven

 

 

 

/ Perzik-amandelstrudels recept - Suikervrij, recepten koekjes bakken

 

 

Bereiding:

Verwarm de oven voor op 180°C (hetelucht 165°C) en vet de muffinvormen in.

Meng de kleingesneden perziken met de amandelsnippers, sultana's en de bruine suiker.

Bestrijk een vel filodeeg met gesmolten boter en leg hierop een ander vel. Snij dit in vieren en vervolgens ieder stuk opnieuw in vieren. Herhaal dit met de andere vellen filodeeg. Leg 4 vierkantjes in steeds een iets andere hoek in elke muffinbakje en bak ze 10 minuten. Doe dan 1 eetlepel van de vulling in de deegbodempjes, strooi hierover wat kaneel en bak de taartjes in 5-10 minuten goudbruin.