Chocoladetruffels 2

(± 30 stuks)


Ingrediėnten:

1,8 dl slagroom

400 gr pure chocolade

70 gr boter

2 el Cointreau

cacaopoeder of hagelslag

 

 

 

/ Chocoladetruffels met cointreau recept - recept snoep en bonbons

 

 

Voorbereiding:

Breng de room in een pannetje aan de kook. Neem de pan van het vuur en roer de geraspte chocolade erdoor tot het gesmolten is. Voeg de boter toe en blijf roeren tot ook deze gesmolten is. Roer de Cointreau erdoor. Doe het mengsel in een kom en zet deze minimaal een paar uur afgedekt in de koelkast om op te stijven.

Bereiding:

Vorm van steeds 1 eetlepel mengsel balletjes en laat ze in de koelkast goed stijf worden. Wentel de balletjes door de cacaopoeder of hagelslag, schud het teveel eraf en zet de chocoladetruffels weer in de koelkast. Serveer ze op kamertemperatuur.