Recept Hartige taartjes

(voor 24 stuks)


Ingrediënten:

6 plakjes bladerdeeg

200 gr gehakt

100 gr champignons

4 sjalotjes

2 tl cajunkruiden

1 potje crème fraiche

1 ei

snufje zout

1/2 tl knoflookpoeder

1/2 tl peterselie

extra:

2 12 gat's muffinvormen recept 12-gat muffinvorm

oven

 

 

 

/ Hartige taartjes recept - recept warm/koud borrelhapje, quiches

 

 

Voorbereiding:

Beboter de muffinvormen en bestuif met wat bloem.

Snipper de sjalotjes en de champignons.

Bak het gehakt, gemengd met de cajunkruiden, rul in een koekenpan en voeg de sjalotjes en de champignonstukjes toe en laat nog 5 minuten zachtjes stoven.

Meng de crème fraiche met het ei, knoflookpoeder,zout en peterselie.

Bereiding:

Steek uit elk vel bladerdeeg 4 rondjes en bekleed de muffinvormen hiermee. Vul de vormpjes met het gehaktmengsel. Doe er daarna 2 tl crème fraiche mengsel bij. Bak de hartige taartjes 25 minuten in een oven van 200°C (hetelucht 180°C).

 

Meer hartige taarten