Recept Mini-quiche geroosterde paprika

(24 stuks)


Ingrediënten:

6 plakjes bladerdeeg

2 rode paprika's

50 gr Parmezaanse kaas

125 gr crème fraiche

1 ei

2 el melk

1 tl paprikapoeder

zout

extra: oven

2 12 gat's muffinvormen recept 12-gat muffinvorm

boter en bloem

 

 

 

/ Mini quiche geroosterde paprika recept

 

 

Voorbereiding:

Beboter de muffinvormen en bestuif ze met wat bloem.

Maak de paprika's klaar zoals beschreven in het recept voor geroosterde paprika en snij ze in kleine stukjes.

Klop de crème fraiche, ei, melk en paprikapoeder goed door elkaar en maak op smaak met wat zout.

Bereiding:

Steek uit elk vel bladerdeeg 4 rondjes en bekleed de muffinvormen hiermee. Verdeel de paprika over de vormpjes en daarop wat geraspte Parmezaanse kaas.

Vul de quiches, tot een mm onder de rand, bij met 1-2 tl crème fraiche mengsel.

Bak de taartjes 20-25 minuten bij 200°C (heteluchtoven 180°C).