|
||
|
||
Recept Gevulde litchi's of ramboetansIngrediënten:10 litchi's of ramboetans1/2 l chocolademousse of ijs
partjes mandarijnchocoladevlokken
© Janneke's Receptenpagina / Gevulde litchi's of ramboetans recept - recept fruit, nagerechten
Bereiding:Pel de litchi's of ramboetans. Halveer ze en verwijder de pit.Doe de chocolademousse in een spuitzak met een fijn kartelmondje.Spuit de litchihelften vol met chocolademousse.
Schep op 4 bordjes met een ijsbolletjeslepel in het midden een bolletje chocolademousse of ijs en zet er per bordje 5 gevulde halve litchi's eromheen.Eventueel garneren met partjes mandarijn en chocoladevlokken.
|
||
Klik hier voor alle andere recepten: Fruit, Nagerechten
-
Opmerkingen - Privacy/Disclaimer
© Janneke's Receptenpagina 2003-2017 ( Bij publicatie elders is bronvermelding wettelijk verplicht)
|